Therapeutische massage

Met de technieken die ik kan toepassen is er voor elke specifieke klacht een Met de technieken die ik kan toepassen is er voor elke specifieke klacht een eigen behandelmethode. Velen ervaren pijnverlichting na een massage. Het zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Het kan beperkingen in beweging opheffen, hoofdpijn verhelpen en is een belangrijk onderdeel voor herstel en onderhoud van jouw (sport) lichaam. Tevens heeft het een positief effect bij een hoge bloeddruk, diabetes en gewricht gerelateerde klachten. Massagetherapie helpt het herstelproces van het lichaam te versnellen en mogelijke verhardingen in spieren worden behandeld en voorkomen. Afvalstoffen worden sneller uit de spieren afgevoerd, de bloedcirculatie verbeterd en de stofwisseling wordt gunstig beïnvloed. Je kunt kiezen uit 30, 45, 60 of 75 minuten massagetherapie.

Hotstone massage
Een massage die vooral in de koudere maanden zeer geliefd is, is de hotstone massage. Hotstone massage is een intense warmtemassage waarbij druk en warmte van de stenen diep doordringen in het lichaam wat de massage effectiever maakt. Deze massage duurt 60 of 90 minuten.   

Giftcard

Wist je dat jij kan bijdragen aan de gezondheid van een ander? Doe hem of haar een giftcard cadeau! 

Aaron Warlich
Maaseikerweg 8, 6123 BN Holtum

Healthcoach en Natuurgeneeskundig Complementair Therapeut

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen van Healthcoach Aaron? Nieuwsgierig naar de belevingen van degene die jou al voor gingen? Volg dan Healthcoach Aaron’s socials: