Healthcoach Aaron

Met meerdere diploma’s en jaren werkervaring op gebied van sport en wellness op zak begon ik in 2015 mijn bedrijf Healthcoach Aaron Warlich. Gezondheid is een vak waarin je nooit raakt uitgeleerd en jaarlijks volg ik met veel passie nog de nodige bijscholingen. Scholingen op gebied van bloedtesten, orthomoleculaire voeding, suppletie en noem het maar op. Het mooiste in mijn vak vind ik de combinatie en hoe dit allemaal nauw met elkaar samenwerkt. Het een kan niet zonder het ander, oftewel een holistische benadering. Verder kijken dan alleen de pijnklacht, daar waar het helaas vaak in de praktijk bij de reguliere gezondheidszorg aan ontbreekt.

Hier ontstond voor mij ook gelijk de behoefte om het anders te doen. Ik ben grootgebracht met het motto “voorkomen is beter dan genezen.” Als echte Bourgondiër, met een Indonesische vader en een boerenmoeder die haar eigen natuurproducten nog altijd verkiest boven de middeltjes uit de reguliere zorg. Uit een gezin van 5 waarbij sport en met name voetbal altijd centraal stond en ik op vroege leeftijd koos voor de topsport.

Inmiddels getrouwd met een vrouw die enorm creatief is en persoonlijke verhalen vertaald naar de mooiste juwelen met haar eigen bedrijf SURE Juweelontwerp. Die haar eigen rugzakje vanuit de reguliere gezondheidzorg met zich meedraagt onder de naam PDS “prikkelbare darm syndroom” en ook een groot voorstander is van mijn werkwijze, omdat ze eindelijk haar PDS onder controle kreeg. Samen hebben wij een dochter Noémi, hond Yuice, poes Boelie en verwachten wij in juli ons 2e kindje.

Vanaf maart staat ons huis vaak al vol met allemaal stekjes voor het kweken van onze eigen seizoensgroenten en -fruit. Een van mijn hobby’s is dan ook het bijhouden van ons moestuintje en zodra het zonnetje schijnt genieten van heerlijke bbq gerechten waarbij onze eigen biologische groenten zeker niet mogen ontbreken. Dat deze leefstijl aansteekt kan ik niet ontkennen. Want als we even niet opletten is Noémi alweer een lekker tomaatje of heerlijke framboos aan het snoepen. Met veel zorg en liefde proberen we ook haar onze gezonde leefstijl door te geven waarbij sporten centraal staat en we elke dag genieten!

Voeding, fysiologie en anatomie hebben mij dus echt al vanaf kleins af aan geïnteresseerd. Dat ik nu tevens de medische kennis in huis heb om hier daadwerkelijk mijn beroep van te hebben kunnen maken geeft mij nog elke dag veel erkenning en voldoening.

Aaron Warlich
Maaseikerweg 8, 6123 BN Holtum

Healthcoach & Natuurgericht Vak therapeut

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen van Healthcoach Aaron? Nieuwsgierig naar de belevingen van degene die jou al voor gingen? Volg dan Healthcoach Aaron’s socials: