Trajecten

Personal training traject

Ligt jouw doel met name in spieropbouw, een betere conditie of het verantwoord blijven bewegen (na bijvoorbeeld een periode van revalidatie), dan is personal training een hele fijne manier om hieraan te werken. Één op één begeleiding waardoor er 100% aandacht voor je is. We kunnen de focus leggen op cardio, kracht, uithouding of een combinatie. Ik zal er altijd naar streven om jouw trainingen uitdagend te houden, te zorgen voor afwisseling en jou middels fijne muziek en veel enthousiasme blijven motiveren. Het is voor mij belangrijk dat jij plezier hebt in jouw training en jouw lichaam endorfine (geluk hormoon) aanmaakt waardoor je niet alleen fysiek maar ook mentaal resultaat behaald. Dit traject bestaat uit 10 personal trainingen waarbij de duur van jouw traject wordt bepaald a.d.h.v. jouw wensen.

Natuurvoedingstraject

Wil jij jouw lichaam leren voeden in plaats van vullen? Weten waarom jij altijd met een hongergevoel loopt of waarom je altijd na het eten last hebt van een inzinking of zin in zoet? Dit zijn allemaal tekenen van jouw lichaam dat het vraagt om goede voeding. Samen gaan we aan de slag met het creëren van een nieuw eetpatroon. Intermitted fasting, Keto, koolhydraatbeperkt.. ze kunnen (tijdelijk) worden toegepast maar alleen als jij hier zelf volledig achter staat. Het doel van dit traject is leren hoe jouw lichaam reageert op bepaalde voeding en wat voeding voor jouw lichaam kan betekenen. Aan het einde van dit traject heb jij een eetpatroon ontwikkeld waar jouw lichaam het beste op functioneert.

Healthcoaching traject

Een combinatie van personal training en natuurvoedingsadviezen. Een aan te raden traject wanneer het jouw voornaamste doel is om gewicht te verliezen. Daarbij draait 80% om voeding en 20% om training. In dit traject leer je welke voeding en bouwstoffen belangrijk zijn voor en na een training voor een goed herstel. We starten met een uitgebreide meting zodat je niet alleen de vorderingen ziet in de spiegel maar ook in jouw waardes op gebied van o.a. vet- en spiermassa.

EMB traject 

Energetisch Morfologische Bloedtest

Loop jij al langere tijd met (vage) klachten, moeheid, (spier)spanningen of een ziektebeeld waarmee je graag op een natuurlijke wijze aan de slag gaat doormiddel van voeding en suppletie? Ons bloed is in feite het transportsysteem van ons lichaam. Dagelijks stroomt de vloeistof duizenden keren rond door onze bloedvaten. Het vervult een essentiële rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen. Daarnaast is het onze interne temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem. De Energetische Morfologische Bloedtest is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en het eerder opgetekende (klinisch) verhaal van de cliënt. Ook wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes. Deze testmethode geeft een uitslag waarbij de bloedwaardes van rode en witte bloedcellen maar ook trombocyten (hematologisch bloedonderzoek) worden weergegeven. Verder geeft de testmethode inzicht in optimale waardes qua vitaminen en mineralen en eventuele absolute tekorten. Dit traject bestaat uit: uitvoerig intake consult (60 min), bloed prikken (d.m.v. vingerprik), laboratorium onderzoek, voorbereiding a.d.h.v. testresultaten, 2e consult (60 min) waarin je een persoonlijk adviesrapport ontvangt voor voeding, suppletie en leefstijl van maar liefst 16 bladzijdes. Een derde consult na 12 weken om jouw vooruitgang te bespreken. 

Healthcoaching en EMB traject incl. massage

Een compleet en uniek traject waarin alle facetten aan bod zullen komen. De ene keer kom je voor jouw personal training en later in de week weer voor jouw natuurvoedingsconsult en/of massage. Dit allemaal gebaseerd op de resultaten van jouw energetisch morfologische bloedtest en jouw persoonlijke doel. Resultaten die behaald worden met dit traject zijn niet alleen gewichtsverlies of -toename, dit traject heeft alles in één. Klachten zullen verminderen, je zult meer energie krijgen, energetisch in balans komen en zowel op gebied van sport als op voeding een nieuwe leefstijl ontwikkelen. Massage helpt hierbij het herstelproces van het lichaam te versnellen, geeft ontspanning voor lichaam en geest en mogelijke verhardingen in spieren worden behandeld en voorkomen. We gaan aan de slag met voeding en suppletie en evalueren na 12 weken de resultaten van jouw harde werken. Dit traject bestaat uit: uitvoerig intake consult (60 min), bloed prikken (d.m.v. vingerprik), laboratorium onderzoek, voorbereiding a.d.h.v. testresultaten, je ontvangt een persoonlijk adviesrapport voor voeding, suppletie en leefstijl van maar liefst 16 bladzijdes. 3 natuurvoedingsconsulten, 3x (sport)massages (30 min) en 10x personal training (60 min).

Aaron Warlich
Maaseikerweg 8, 6123 BN Holtum

Healthcoach & Natuurgericht Vak therapeut

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen van Healthcoach Aaron? Nieuwsgierig naar de belevingen van degene die jou al voor gingen? Volg dan Healthcoach Aaron’s socials: