Trajecten

EMB TRAJECT MET SUPPLETIE 

Energetisch Morfologische Bloedtest
Ervaar jij buik-, darm- of spijsverteringsklachten, vermoeidheid/weinig energie, slecht slapen, een lage weerstand, (spier)spanningen, hoofdpijn of een ander ziektebeeld waarmee je graag op een natuurlijke wijze aan de slag gaat d.m.v. aanpassing van leefstijl, voeding en suppletie?
Ons bloed is het transportsysteem van ons lichaam. Dagelijks stroomt de vloeistof duizenden keren rond door onze bloedvaten. Het vervult een essentiële rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen.

Daarnaast is het onze interne temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem. De Energetische Morfologische Bloedtest is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht in een laboratorium. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het bloed en het eerder opgetekende (klinisch) verhaal van de cliënt.

Ook wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes. Deze testmethode geeft een uitslag waarbij de bloedwaardes (hematologie) van rode en witte bloedcellen worden weergegeven. Verder geeft de testmethode inzicht in optimale waardes qua vitamines, mineralen, hormonen, neurotransmitters, intoleranties, parasieten, bacteriën, schimmels en andere disbalansen.

Dit traject bestaat uit:
bloed prikken (d.m.v. vingerprik), laboratorium onderzoek, voorbereiding a.d.h.v. testresultaten, je ontvangt een persoonlijk adviesrapport voor voeding, suppletie en leefstijl van maar liefst 16 bladzijdes en 3 therapeutische consulten (60 min.)

PERSONAL TRAINING TRAJECT 

Ligt jouw doel met name in spieropbouw, een betere conditie of het verantwoord blijven bewegen (na bijvoorbeeld een zwangerschap of een periode van revalidatie), dan is personal training een hele fijne manier om hieraan te werken. Één op één begeleiding waardoor er 100% aandacht voor jou is. We kunnen de focus leggen op cardio, kracht, uithouding of een combinatie. Ik zal er altijd naar streven om jouw trainingen uitdagend te maken, te zorgen voor afwisseling en jou door middel van fijne muziek en veel enthousiasme blijven motiveren. Het is voor mij belangrijk dat jij plezier hebt in jouw trainingen en jouw lichaam dopamine en endorfine (geluk en welzijn hormonen) aanmaakt waardoor je niet alleen fysiek, maar ook mentaal resultaat behaald.

Dit traject bestaat uit:
10 personal trainingen waarbij de duur van jouw traject wordt bepaald a.d.h.v. jouw doel.

Eventuele aanvulling: Een aan te raden aanvulling op jouw traject wanneer jouw voornaamste doel is om gewicht te verliezen zijn natuurvoedingsadviezen. Kom jij voor jouw personal training dan zullen we een klein gedeelte van de tijd benutten om de focus te leggen op jouw voeding. Met deze aanvulling leer je welke voeding en bouwstoffen belangrijk zijn om jouw doelen te behalen. We starten met een uitgebreide meting zodat je niet alleen de vorderingen ziet in de spiegel maar ook in jouw waardes op gebied van o.a. vet- en spiermassa.

Tip: Boek regelmatig een therapeutisch massage. Massage helpt het herstelproces van het lichaam te versnellen, geeft ontspanning voor lichaam en geest en mogelijke verhardingen in spieren worden behandeld en voorkomen. 

HEALTH IS WEALTH TRAJECT

Een combinatie van de trajecten
Wil jij op meerdere vlakken aan de slag met jouw gezondheid? Jouw ‘Health is Wealth’ is een combinatie van het Personal training traject en EMB (Energetische Morfologische Bloedtest) traject met suppletie.

Jouw traject wordt gebaseerd op de resultaten van jouw energetisch morfologische bloedtest en jouw persoonlijke doelen. Resultaten die behaald worden met dit traject zijn niet alleen gewichtsverlies of -toename; Klachten zullen verminderen, je zult meer energie krijgen, energetisch in balans komen en zowel op gebied van sport als op voeding een nieuwe leefstijl ontwikkelen. We gaan aan de slag met voeding en suppletie en evalueren na 12 weken de resultaten van jouw harde werken.

Dit traject bestaat uit:
bloed prikken (d.m.v. vingerprik), laboratorium onderzoek, voorbereiding a.d.h.v. testresultaten, je ontvangt een persoonlijk adviesrapport voor voeding, suppletie en leefstijl van maar liefst 16 bladzijdes. 3 therapeutische consulten (60 min.) en 10x personal training (60 min.). 

Aaron Warlich
Maaseikerweg 8, 6123 BN Holtum

Healthcoach en Natuurgeneeskundig Complementair Therapeut

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en ontwikkelingen van Healthcoach Aaron? Nieuwsgierig naar de belevingen van degene die jou al voor gingen? Volg dan Healthcoach Aaron’s socials: